Free Shipping To West Malaysia For Order More Than RM150
RM39.90
Tropika Baby Herbal Cream 50G
Price RM39.90
Brand Tropika
Availability Out Of Stock
Shipping Fee
Description

Selsema,kahak,nafas berbunyi atau  lelah,hidung tersumbat dan mengatasi masalah kembung perut bayi.  Krim tidak panas dan melekit ini sesuai digunakan bermula  bayi seusia 1hari hingga dewasa.

Produk keluaran terbaru ni diperbuat daripada 100% organik serta bebas bahan  kimia & steroid.Bayi yang berumur dibawah setahun terutamanya tidak digalakkan  untuk mengambil sebarang ubat batuk,selsema atau ubat demam.

Jadikan produk Tropika Baby Herbal Cream sebagai penawar altenatif dan  sebagai rawatan tradisional utk melegakan batuk,selsema,hidung tersumbat,lelah  dan mengeluarkan kahak bayi anda. Tropika Baby Herbal Cream mampu merawat serta menyembuh  segala penyakit anak anda .

 

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT TROPIKA BABY HERBAL CREAM Krim tidak panas serta sesuai untuk kulit bayi dan kanak-kanak. Krim mudah meresap serta tidak meleleh atau melekit bila disapu  berbanding minyak telon yang lain. Krim telon herba Tropika juga berfungsi seperti Vicks herba bagi mengurangkan  masalah batuk dan selsema.(sapu krim pada dada dan belakang si manja  untuk menghilangkan kahak serta bunyi wheezing) Sesuai untuk bayi dan kanak-kanak yang mempunyai kulit sensitif  seperti ekzema, gigitan nyamuk dan serangga. Krim ini hanya mengandungi bahan-bahan herba tropika yang halal  dan suci serta tiada unsur alkohol atau seumpamanya.

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN TROPIKA BABY HERBAL CREAM Minyak Kelapa Dara. Minyak Kayu Putih. Halia. Tropical Herbs.

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN TROPIKA BABY HERBAL CREAM Sapu Baby Herbal Cream pada perut serta kedua telapak kaki bayi,perut, dada,& sendi-sendi setiap kali selepas mandi,sebelum tidur atau bila perlu. Boleh di sapu di dada bayi supaya si manja sentiasa selesa sepanjang hari. Ulang sapuan setiap 2-3 jam untuk memastikan bayi anda selesa.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

1 x Tropika Baby Herbal Cream 50G

Our Top Baby Brand