Free Shipping To West Malaysia For Order More Than RM150
RM89.00
TOTS N FUN KIDDIT CITRUS SCENT 15ML
Price RM89.00
Brand TOTS N FUN
Size (L x W x H) 5 cm x 4 cm x 8 cm
Availability 6
Shipping Fee
Quantity
Description
Highlight
  • Zaitun
  • Bergamot
  • Jintan Manis​
  • Serai

Apakah dia KIDDIT ni?​

KIDDIT ni sebenarnya minyak wangi special dengan fungsi untuk rangsang selera makan. So, baunyaaaa memang wangi! Bukan je wangi tau, bila bau memang rasa lapar nak makan.

Macam Mana KIDDIT Bertindak?​

Mommies pernah tak lalu dekat Kepci, walaupun time tu kita dah kenyang ataupun tak lapar…Tapi, bila terbau jer ayam Kepci, tetibe jer perut rasa lapar kan? Kan?

Haaa, macam tu la KIDDIT buat kat anak-anak mommies. Bau KIDDIT yang wangi dan best ni yang buat anak-anak mommies rasa nak makan.

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

TOTS N FUN KIDDIT CITRUS SCENT 15ML X 1BOTOL

Our Top Baby Brand