Free Shipping To West Malaysia For Order More Than RM150
RM40.00
MINYAK ASKMA AO WALEET 20ML
Price RM40.00
Brand ASKMA
Availability 7
Shipping Fee
Quantity
Description
Highlight
  • Merupakan satu-satunya produk dengan 10 bahan utama untuk Membantu Memulihkan Masalah Pernafasan.
  • Tidak menggunakan STEROID atau bahan kimia, hanya menggunakan herba-herba yang berkualiti sahaja.
  • Selamat digunakan untuk new born baby sehingga dewasa.
  • Selamat digunakan untuk ibu mengandung dan berpantang.
  • Mudah untuk digunakan hanya PICIT dan SAPU.

 

Arabic gum - hebat dalam merawat selsema batuk, buasir. Sapu je tempat buasir. Kecut! Ada testimoni real power. .

Essential Oil - pati tumbuhan yang mana sangat tinggi kosnya untuk didapati. Antaranya:

Peppermint - wap dia je dah dapat clearkan salur nafas, legakan batuk/selsema, bersifat penenang. Anti stress -sapu je pada dahi dan belakang leher, serius lega dan baby mudah tidur lena. Demam pun. Jangan tak tahu. Masalah gatal/ruam pun dia hebat. Kembung!! .

Thyme - juga merawat batuk selsema (pernafasan). Nyamuk pun larik! .

Lavender - semua tahu bau dia. Tapi dia memang terbaik utk batuk lelah. Juga demam2. Kulit , anti stress, calming. .

Citronella - serai. Wap dia terbaik utk semput, selsema, kahak. Penghalau nyamuk ni. Halau jugak angin dalam badan uols nanti. .

Habbatussauda gold pure from turki - memang dah dinyatakan dalam Quran. Nabi pun suruh hidu bau dia. Apa lagi dah berada dalam AO ni serta bahan2 kat atas tu? Memang berganda kuasa dia. Hidu, sapu. .

Eucalyptus - ni kira macam abang kawasan. Gabungan dia dan peppermint dan bahan2 lain memang clear salur nafas. Wap dia ni mampu lancarkan sistem nafas tau. Demam, batuk, selsema, kahak senang larik laaa. .

Extra Virgin Olive Oil - minyak paling asli kami amik dari Spain. Untuk kulit, mengawal kelembapan pada kulit anak-anak bila sapu.

Askma oil mampu merawat .

✅Batuk nonstop

✅Selsema lama sesangat

✅Hidung tersumbat

✅Kahak tak hilang2

✅Selalu semput/lelah

✅Nak elak amik Neb

✅Susah nau nak tidur malam

✅Sakit kepala

✅Pening

✅Kembung perut

✅Angin

✅Benjol - sekejap je hilang

✅Demam - kita ada tips extra

✅Gatal-gatal

✅Buasir

✅Kena gigit nyamuk jahat

✅Penenang

Reviews (0)
view all
back
0
0 reviews
What's in the box

20 ML